Vagtønsker og generel information

Det er nu tid til at komme med ønsker til vagtplanen.Vi har sendt en mail rundt til alle medarbejdere der allerede er tilmeldt.

Vi har valgt at dele jeres vagter ind i 3 perioder:
Periode 1 består af åbning af camping området, hvor vi skal have rigtig mange vagter besat. Derfor vil det være muligt for rigtig mange medarbejdere at få to vagt hvis man sætter kryds alle steder. Enkelte kan få dobbelt vagt lørdag.
Periode 2 er dagene søndag til onsdag. Her skal vi kun bruge 28 pr døgn, dvs. 10 dag, 10 aften og 8 nat. Sæt kryds de dage du kan og vi fordeler så vagterne herefter.
Periode 3 er vagterne under musikken. Vi har fordelt vagterne ud på nogle vagthold. Her kan man prioritere hvornår I helst vil på vagt. Du sætter så et 1 tal ved de vagter du helst vil have 2 ved den næste osv. Som i kan se er der nogle vagthold der er meget små og andre der er store. D står for dag, A for aften og N for nat.

Vi vil meget gerne have et udfyldt skema tilbage senest d. 15/6.

I skal være opmærksomme på at alle vil få en nattevagt i løbet af festivalen. Så man kan ikke bare ønske sig uden om dette. Alle skal også have 2 vagter under musikken, og man kan altså heller ikke ønske uden om det. Vi deler på den måde sol og vind lige, og det passer med det antal vagter vi skal bruge til de forskellige tidspunkter.

Tirsdag den 26/6 kl. 17:00-18:30 vil der blive afholdt uddannelsesmøde. Her vil du blive oplært i hvad din opgave går ud på. Det er Roskilde Festivalen der afholder dette møde og det er derfor meget vigtigt at du møder op. Det vil også være her du får dit armbånd, samt møder os ledere. Mødet finder sted på:

Roskilde Tekniske Skole
Pulsen 2
4000 Roskilde

Er det helt umuligt for dig at deltage til mødet d. 26/6 skal du i skemaet anføre hvornår du regner med at ankomme på festivalen. Da du ikke har noget armbånd når du ankommer skal du derfor mødes med en af os uden for festival/camping området for at få det. Men det er som sagt en fordel for alle hvis så mange så muligt møder op.

Vi har bestilt medarbejdercamping til dem der allerede har ønsket det. Det koster 200kr som bliver givet direkte videre til Roskilde Festival. Skulle flere have lyst til et medarbejdercamping armbånd, så skriv det også i ønskerne, så skal vi nok prøve at skaffe nogle flere.

Når vagtplanen kommer ca. d. 20/6 vil vi vedhæfte en beskrivelse af de forskellige opgaver. Så vil man kunne se hvor man skal møde på vagt og hvilken funktion man har. Dette vil man selvfølgelig også lære på uddannelsesdagen.

Når festivalen går i gang vil vi ikke længere kunne kontaktes på e-mail. Vi svarer altså ikke på e-mail fra og med d. 29/6. Derfor er det vigtigt at du allerede nu indtaster det telefon nummer som vi bruger under festivalen. På telefonen vil du dag og nat kunne komme i kontakt med en af lederne fra Albertslund Badminton. Vores nummer er **** **** (står i din info mail, har du ikke fået den kontakt os).

For dem som ikke allerede er tilmeldt vores Facebook gruppe vil vi anbefale jer at gøre det. Her kan man komme i kontakt med alle de andre medarbejdere. Skulle det ske man ville bytte en vagt var det måske også her man kunne finde nogle der ville bytte.

Til sidst vil vi bede om jeres hjælp til at få fat i de sidste medarbejdere. Har I en Facebook eller Twitter profil, blog, hjemmeside eller andet hvor I kan skrive et link til vores hjemmeside og skrive at vi stadig mangler medarbejdere, vil vi blive meget taknemmelige for jeres hjælp. Husk at jo flere medarbejdere vi er, jo nemmere er det for os at få jeres ønsker til at gå op i sidste ende.

6 thoughts on “Vagtønsker og generel information

 1. Hej.. jeg har prøvet på at udfylde vagtønsker til festivallen, men kan ikke få det sendt til jer.. skal det gøres via mail??

  Mvh Michael Mathiesen

  • Hej Michael

   Du skal blot udfylde word dokumentet og sende det i en e-mail til vores adresse beskrevet under Hvem er vi?

   Med venlig hilsen
   Henrik, Roskilde Crew

 2. Mit navn er omid samet, jeg er 38 år og bor i helsingør.
  Jeg er ansvarsfuld,selvstændig,fleksibel og er i god fysisk, jeg møder til den aftalte tid.
  Jeg betragter mit arbejde,som min hobby,og først tilfreds når mit arbejde er udført tilfredsstillende.
  Jeg tog i 2012 grundlæggende vagtkursus og Kommunikation og konflikthåndtering kursus på teknisk skole i valby.
  Jeg har tidligere arbejde som dørmand,
  Mine interesser er : thaiboxing og fitness
  Glæder mit til og høre fra jer

  Omid samet

  • Hej Omid

   Vi har ikke åbnet for tilmeldingen endnu, men vil meget gerne sende dig en e-mail så snart du kan tilmelde dig som frivillig medarbejder.

   Jeg vil derfor anbefale at du tilmelder dig vores nyhedsbrev, så du får informationerne fra os så hurtigt som muligt. Du tilmelder dig i højre side på forsiden af vores hjemmeside.

   Med venlig hilsen
   Henrik, Roskilde Crew

 3. Hej Roskilde Crew,
  Jeg kan forstå, at man skal være 18 for at arbejde som portvagt… men tilbyder i kun arbejde til folk på 18 eller derover? Eller skal man søge direkte til boderne, som kommer til at være på roskilde, for at få arbejde, hvis man er under 18?
  Jeg spørger fordi jeg er i den uheldige situation at være 23 dage (fra festivalsstart) for ung til at stå som portvagt 🙁
  Håber i kan hjælpe, for jeg vil bare rigtig gerne opleve Roskilde, endnu engang.
  Hilsen Emma

  • Hej Emma,

   Det arbejde vi udfører på Roskilde Festival kræver desværre at vores medarbejdere er 18 år når festivallen starter. Du skal altså være fyldt 18 år d. 25/6-2016. Hvis dette er opfyldt vil vi glæde os til at arbejde sammen med dig.

   Desværre er det sådan at de opgaver hvor man godt må være under 18 år, er i boder hvor medarbejdere typisk tager deres egne “mindreårige” med. Derfor er der meget få pladser til personer under 18 år.

   Vi vil dog glæde os til at arbejde sammen med dig i 2017 🙂

   Med venlig hilsen
   Henrik, Roskilde Crew

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *