Hvad får du?

Hvis du arbejder for os på festivalen, er du med til at få den kæmpe store festival til at fungere. Der er ingen ejere af festivalen og derfor ingen som skal tjene penge. Derfor doneres alle penge til velgørende formål. Du er altså med til at samle penge ind til disse formål. Samtidig får du følgende goder og fordele.

Festival billet

Først og fremmest får du et Roskilde Festival armbånd som gælder som en almindelig partoutbillet (værdi 1995kr). Du kan altså både få adgang til campingområderne og festivalområderne som en helt almindelig betalende gæst. Derudover vil armbåndet selvfølgelig give adgang til de områder det kræves for at du kan udføre dit arbejde, også nogle gange områder som det normale publikum ikke har adgang til.

Mad

Som en del af den service vi har over for vores medarbejdere, sørger vi for mad i forbindelse med jeres vagter. Vi har igennem mange år fået hjælp af et madhold som sørger for mad til os igennem hele festivalen. Samtidig vil der være mulighed for lidt ekstra snack som f.eks. pølsehorn, pizzasnegle eller lignende samt frugt. Derudover vil der i vores Basecamp telt være gratis the, kaffe og kakao under hele festivalen.

Mulighed for medarbejdercamping

Som medarbejder på Roskilde Festival, er det muligt at købe sig adgang til medarbejdercampen. Området er indrettet med henblik på, at de medarbejdere, som arbejder for Roskilde Festival, skal have mulighed for at sove før og efter vagter, hvorfor der skal være ro på området. Der må således ikke holdes fester, spilles høj musik eller på anden måde være en støjende adfærd. Derudover vil der kun være adgang for folk med gyldigt medarbejdercamp armbånd. Det er derfor ikke muligt at tage gæster med ind på området. Af fordele kan nævnes gratis adgang til garderobefaciliteter og varme bade, bedre toiletter, lettere mulighed for at købe mad samt vagter der passer på området. HUSK: hvis du vil have adgang til medarbejdercampen kan dette kun lade sig gøre hvis du bestiller adgangen på forhånd og betaler 225kr for det.

Basecamp

Basecamp er vores eget store telt som står i Service Center Øst. Her kan man pakke sin mad til at tage med på vagt. Der vil også være gratis kaffe, the og cacao under hele festivalen. Der er desuden stole og borde, så har man lyst til at side lidt højt, og hvis ens eget telt er blevet vådt, er man meget velkommen. Det er her du henter dit program, kort over hvor din port ligger, nyeste vagtplan osv. Det er også her du tit kan finde en af lederne som kan svare på mange spørgsmål. Mange af vores medarbejdere bruger vores Basecamp som et sted og mødes inden de tager til koncerter eller fester på campingområdet. Der er strøm, så det er også muligt at få opladet sin telefon.

Erfarende ledere

Vi har flere folk som er meget erfarende på festivalen. Du kan derfor få klaret alle spørgsmål og måske få et par gode hint til hvad der kan gøre oplevelsen endnu bedre. Er man ny på Roskilde Festival, kan vi være en rigtig god hjælp.