Tilmeldingen er åben

Vi kan igen i år tilbyde en gratis Roskilde Festival billet i bytte for frivilligt arbejde.

Sidste år havde vi 153 medarbejdere, og vi regner med at blive mindst lige så mange i år. Arbejdet er præcis det samme som de forrige år. Vi sørger for indgangen til festivalen ved indgang 3, portene omkring Service Center Øst samt port 19.

Ledelsen for Roskilde Festival har i år besluttet at medarbejdere skal arbejde 32 timer, og det bliver vi nødt til at følge. Du vil derfor som udgangspunkt få 4 vagter af 8 timer på årets festival. Det vil også være et krav at du kan deltage på et uddannelsesmøde af 2-3 timers varighed i juni måned. Nærmere vedr. dato og tidspunkt følger.Vi har i år rigtig mange vagter lørdag d. 30/6-2012. Stort set alle vores medarbejdere skal på vagt i løbet af døgnet. Derfor er det vigtigt at du allerede ved tilmeldingen tilkendegiver om du kan arbejde denne dag. Grundet dette kan vi i år garantere at mindst 2 af dine vagter vil ligge uden for musikken (hvis du ikke har nogen begrænsninger på hvornår du vil arbejde).

Hvis du er interesseret i at arbejde med Albertslund Badminton på Roskilde Festival 2012, så se proceduren under Tilmelding.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *