Så er det ved at være sidste chance for at indsende vagtønsker

Som en del af vores service over for jer som medarbejdere, har vi tradition for at vente med at kræve vagtønsker til efter musikplanen er offentliggjort. Dette gør at du som medarbejder har mulighed for at ønske vagter der går uden om netop dit favoritband.

Sidste chance for at indsende vagtønsker er tirsdag d. 11/6-2013 kl. 23:59. Hvis du ikke indsender vagtønsker, går vi ud fra at du kan arbejde fra fredag d. 28/6 kl. 06:00 til og med mandag d. 8/7 kl. 20:00, og dine vagter vil blive placeret tilfældigt inden for dette tidsrum. Der er ikke mulighed for at få lavet sine vagter om når vagtplanen er lavet, med mindre man kan finde nogen og bytte med. Udeblivelse fra vagter fordi man ikke har mulighed for at dukke op, vil betyde at man ikke kan få tilbagebetalt sit depositum.

Dine vagtønsker indsender du ved at benytte det link der er angivet i den e-mail vi har sendt. Vi håber at du vil melde tilbage hurtigst muligt så vi kan gå i gang med vagtplanen. Der er ingen grund til at vente til sidste øjeblik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *