Vi har igen åbnet for tilmelding af medarbejdere til Roskilde Festival 2013

Da nogle af vores medarbejdere desværre er blevet forhindret i at deltage, har vi igen åbnet for tilmelding.

Derfor søger vi et lille antal engagerede medarbejdere der ønsker at yde en indsats på årets Roskilde Festival. Til gengæld byder vi på et gratis armbånd, mad på dine vagter, mulighed for at møde en masse nye venner og høre fantastisk musik.

Tilmeldingen er stadig åben for alle, så ønsker du at arbejde som frivillig på Roskilde Festival 2013 er det bare om at tilmelde sig, vente på vores svar og indbetale depositum. Så snart vi har modtaget dit depositum er du sikret en plads. Udfører du alle dine vagter som forventet, får du selvfølgelig hele dit depositum igen efter festivalen.

Da Roskilde Festival er nær, skal du være klar til at indbetale depositum inden 7 dage.

12 thoughts on “Vi har igen åbnet for tilmelding af medarbejdere til Roskilde Festival 2013

 1. Hej Roskilde Crew

  Jeg er begrænset af en eksamen onsdag og et fly til Finland søndag morgen, så ville høre om i har brug for en der kan være på pladsen fra onsdag aften til lørdag aften?

  – Kristoffer Gade

  • Hej Kristoffer,

   Da Roskilde Festival kræver at man arbejder 32 timer (4 vagter af 8 timer), vil dette kræve at du arbejder alle dage onsdag til lørdag.

   Hvis du er indforstået med dette, kan vi godt finde arbejde til dig.

   Med venlig hilsen
   Henrik, Roskilde Crew

 2. hey crew . jeg ville lige smide en hilsen om jeg rigtig gerne vil komme og hjælpe jer med at få en fed festival op og stå og at det hele spiller .
  Jeg er en robust dreng på 22 og udadvendt og rigtig godt gå på mod , altid klar til at finde en løsning i pressede situationer og problemer.
  Har altid hørt godt om at arbejde frivilligt igennem jer , så jeg hører gerne fra jer hurtigst mulig
  Mvh Sonny

  hey crew. I would just throw a greeting if I really want to come and help you get a great festival up and stand and make the whole play.
  I am a sturdy boy of 22 and outgoing and very well go on, always ready to find a solution in stressful situations and problems.
  Have always heard good things about volunteering through you, so I would like to hear from you as soon as possible
  Regards Sonny

  • Hej Sonny,

   Du skal være velkommen til at arbejde for os på Roskilde Festival 2013.

   Du tilmelder dig blot via vores hjemmeside og indbetaler depositum, så er du med.

   Med venlig hilsen
   Henrik, Roskilde Crew

 3. Hey! Jeg søger også efter et arbejde. Jeg vil være der fra d. 29 juni til slut. Er der mulighed for noget arbejde? Jeg er 17 år gammel forresten.

  • Hej Gustav,

   De opgaver vi har på festivalen kræver man er 18år når festivalen starter. Dette er regler der er bestemt af Roskilde Festival. Derfor kan vi desværre ikke tilbyde dig frivilligt arbejde i år.

   Vi vil dog meget gerne høre fra dig igen næste år.

   Med venlig hilsen
   Henrik, Roskilde Crew

 4. Hej Roskilde

  Jeg er en 18-årig pige der søger arbejde på Roskilde ! Jeg bliver student d. 29 juni og kan derfor være parat til at arbejde fra d. 30. Jeg er frisk på alt, og ville hører om der stadig er nogen ledige arbejdspladser?

  Hilsen Nnenna

  • Hej Nnenna,

   Mange tak for din entusiasme. Du kan tilmelde dig via vores tilmeldingsformular på hjemmesiden under menupunktet Tilmelding.

   Med venlig hilsen
   Henrik, Roskilde Crew

 5. hey crew.
  jeg er en fyr på snart 19 år. jeg har været på roskilde de sidste år, men kan ikke finde pengene til det i år, så er derfor afhængig af at kunne finde job. den sidste eksamen er den 25 så kan være der fra dag et af.

  • Hej Sander,

   Som du kan se på vores hjemmeside er vi pt. fuldt booket. Men du er velkommen til at tilmelde dig. Vi vil så kontakte dig hvis nogen af vores medarbejdere springer fra.

   Med venlig hilsen
   Henrik, Roskilde Crew

  • Hej David,

   Roskilde Festival starter om mindre end en uge og vi har på nuværende tidspunkt desværre ikke nogen ledige pladser som medarbejder. Men du er velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så vil vi informere dig når vi åbner for tilmelding næste år.

   Med venlig hilsen
   Henrik, Roskilde Crew

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *