Er du vores medarbejder på Roskilde Festival 2016?

Roskilde Crew er igen på Roskilde Festival. I år satser vi på at stille med ca. 100 medarbejdere, og vi håber at du har lyst til at være med. Du vil som udgangspunkt få tildelt 4 vagter af 8 timers varighed. 2 under musikken samt 2 før eller efter.

Tilmelding foregår på vores hjemmeside under tilmelding, som vil blive holdt åben indtil vi har det ønskede antal medarbejdere.

Vi har i år valgt at køre videre med depositum på 1000 kr., og din tilmeldingen vil ikke være endelig godkendt før vi har modtaget dette beløb på vores konto. Det indbetalte depositum vil selvfølgelig blive tilbagebetalt efter festivalen, når du har opfyldt alle dine forpligtelser over for os. Efter din tilmelding er sendt via hjemmesiden, vil du modtage en bekræftelse pr. e-mail inden for et par dage. Her vil kontonummeret hvor depositummet skal indbetales være anført.

I år vil Roskilde Festival køre videre med et e-learning kursus for alle medarbejdere. Dette kan gennemføres over nettet. Vi vil også som forening afholde et møde hvor vi kræver at du deltager. Her vil du også få udleveret dit armbånd. Dato for dette møde er sat til d. 23/6 og afholdes i Greve – nærmere information følger senere.

Vi håber meget at se dig på dette års Roskilde Festival. Hvis du allerede er tilmeldt årets festival som medarbejder, enten hos os eller andre, så sørg for at give denne information videre til alle dem du tror også vil have en god oplevelse som frivillig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *