Armbånd til medarbejdercamp sælges

Vi har et mindre antal medarbejdercamp armbånd i overskud. Disse sælges for det samme som vi har givet for dem – altså 200kr.

Bemærk at armbånd til medarbejdercampen kun kan benyttes af medarbejdere på Roskilde Festival 2015, og at et medarbejder armbånd er påkrævet. Man kan ikke benytte det sammen med et publikumsarmbånd.

Hvis du er blevet træt af larmen på den normale camping, så kontakt os pr. e-mail via adressen som du kan se på siden Hvem er vi? hvis du ønsker at købe et armbånd. Skriv venligst dit mobilnummer så vi kan kontakte dig.

 

2 thoughts on “Armbånd til medarbejdercamp sælges

 1. Kan se at I har medarbejdercamping armbånd tilsalg, I skriver dog desværre også, at man ikke kan bruge dem med normale armbånd. Er der slet ikke mulighed for at få et medarbejder armbånd også? Altså at vi køber vores armbånd til festivalen, men at vi så også køber os til medarbejder camping og medarbejder armbånd. For man bruger jo ikke medarbejderarmbåndet til andet end at komme ind, der hvor man arbejder, så det er jo ikke fordi, at vi kan udnytte nogle goder. Vi er bare utrolig interesseret i at bo i medarbejder camping, så håber bare på en løsning 🙂 Måske der endda er helt andet løsning. Håber at det kan lykkes.

  • Hej Helene,

   Nu svarer du på et opslag fra sidste år, så vi har ingen i overskud mere.

   Medarbejdercamping er for medarbejdere. I er velkommen til at melde jer som frivillige, og derved få mulighed for at bo på medarbejdercamping i 2016.

   Med venlig hilsen
   Henrik, Roskilde Crew

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *