Gratis billet til Roskilde Festival 2012

Vi har stadig en del ledige pladser som portvagt. Vi kan tilbyde dig en gratis billet til Roskilde Festival 2012 i bytte for frivilligt arbejde.

Vi kan garantere to vagter før og to vagter under musikken – og god hjemmelavet mad på vagterne. Se alle andre fordele og hvad vi kræver af dig her på siden.

Lad høre fra dig hvis det har interesse. Det bliver en fest!

4 thoughts on “Gratis billet til Roskilde Festival 2012

 1. hej jeg kunne godt tænke mig at hjælpe til som vagt eller hvad i nu ellers har brug for 🙂

 2. hej med jer, jeg er en ung mand på 20, jeg har altid drømt om at komme til roskilde og i år kan i måske hjelpe mig, mit yndnlings band er Metallica og da jeg hørte at de skulle spille, så ville jeg bare med. men fordi jeg hørte det alt for sent med at metallica skulle spille har jeg ikke kunne få en billet i tide.. kan i på nogle mpder hjælpe mig til en billig billet eller kan jeg arbejde for jer!! jeg vil næsten gøre alt for at opleve metallica og den festival..

  • Hej Kennet,

   Vi har på nuværende tidspunkt desværre ikke nogen ledige pladser som medarbejder på Roskilde Festival. Men du er velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så vil vi informere dig når vi åbner for tilmelding næste år.

   Med venlig hilsen
   Henrik, Roskilde Crew

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *