Adgang til Volunteers Village

Som frivillig hos Roskilde Crew får du ud over adgang til vores eget baseområde i servicecenter øst, også adgang til Volunteers Village.

Volunteers Village - Yoga

Volunteers Village er en oase af spændende tilbud og rekreative muligheder for alle Roskilde Festivals frivillige. Volunteers Lounge og Bar Rock holder til i og omkring Hal 6, tæt på Festivalpladsen med scenerne Arena og Gloria som nærmeste naboer.

Start dagen med en pose morgenmad i Volunteers Lounge eller snup en lun kanelsnegl i farten fra sandwichboden, begge til rimelige priser. Nyd formiddagskaffen, læs avisen og tag en slapper i græsset mens døgnets seneste opdateringer deles i Wi-Fi-zonen. Få adgang til Internettet i det hyggelige PC-hjørne med bløde Fatboys.

Volunteers Lounge i Hal 6 byder dagen igennem på gratis kaffe, te og saftevand. Derudover kan der købes andre drikkevarer og snacks som frugt, slik og chips. Du kan også købe en god omgang afslappende massage. I warm-up-dagene fra søndag den 26. til tirsdag den 28. juni kan du om eftermiddagen deltage i musikquiz eller gå all in efter de mange flotte præmier i det store bankospil. Der er også mulighed for at dyrke yoga hver formiddag på græsplænen omkring Hal 6. Se detaljer om alle aktiviteterne og tidspunkter på de store infoskærme i Volunteers Lounge.

I den totalt ny-renoverede Bar Rock kan du opleve upoleret festivalstemning, og det er stedet, hvor man hænger ud og møder andre seje festivalfrivillige på tværs af teams og arbejdsfunktioner. Her er garanti for masser af sjov og altid plads til en god fest eller to. Der er rig mulighed for at hygge i baren eller give den fuld gas på dansegulvet. I warm-up-dagene fredag til tirsdag byder Bar Rock hver aften på unikke intimkoncerter med nogle af de bands, der også optræder på festivalens øvrige scener.

I Volunteers Village-området findes desuden en stor pølsevogn, en sandwichbod, en kaffevogn samt en merchandise-bod; alle med lange åbningstider og frivillig-venlige priser. Området har mere end 1200 siddepladser fordelt udendørs og indendørs. Roskilde Crew og Roskilde Festival glæder sig til at byde vores fantastiske frivillige velkommen i Volunteers Village!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *